جواب آزمایش ۱۲ صفحه ۱۰۴ آزمایشگاه یازدهم
در این نوشته با جواب آزمایش ۱۲ صفحه ۱۰۴ آزمایشگاه یازدهم همراه شما هستیم.
جواب آزمایش ۱۲ صفحه ۱۰۴ آزمایشگاه یازدهم
درصد جرمی اسید سرکه سنتی چقدر است؟
یافته های من :
* مفهوم خنثی شدن
* واکنش ها در محیط محلول به راحتی انجام می شود.
* تعیین غلظت
* مفهوم محلول استاندارد (در اینجا سدیم هیدروکسید یا سود)
* رابطه درصد جرمی
توسعه و کاربرد
۱) با توجه به نتایج به دست آمده در جدول میزان اسیدی بودن آب میوه ها را با هم مقایسه کنید؟
با توجه به حجم مصرفی از آنها مشخص می شود. به ترتیب اسیدی بیشتر به کمتر: آب لیمو، آب آناناس، آب پرتقال، آب سیب
۲) تحقیق کنید عامل اسیدی بودن آب میوه چیست؟
سیتریک اسید در لیمو، اسکوربیک اسید در لیمو و پرتقال، مالیک اسید در سیب و استیک اسید در سرکه
برای مشاهده گام به گام سایر صفحات کتاب کافیست آن را در گوگل به همراه عبارت «حالا درس» جست و جو کنید.