گام به گام درس پنجم سلامت و بهداشت دوازدهم یعنی درس کنترل وزن و سلامت اندام شامل 3 فعالیت است که در ادامه می توانید پاسخ فعالیت های درس پنجم سلامت و بهداشت دوازدهم را به صورت کامل مشاهده کنید.

فعالیت اول درس پنجم سلامت و بهداشت دوازدهم

نمونه هایی از عدم رعایت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در شکل ها:
آبیاری مزارع با فاضلاب و استفاده از رنگ های غیر مجاز در تولید و فرآوری مواد غذایی
استفاده از سموم کشاورزی غیر مجاز یا مجاز بیش از دوز مجاز پیشنهادی ، استفاده از نگهدارنده ها
در محصولات کنسروی که بعدها مشخص شد که سرطانزا می باشند ، نمونه هایی از عدم رعایت
رعایت بهداشت و ایمنی مواد غذایی است.
برای جلوگیری از آلودگی مواد غذایی و حفظ بهداشت و ایمنی آنها، چه راهکارها و تدابیری را پیشنهاد میکنید؟
برعهده شمت

فعالیت دوم درس پنجم سلامت و بهداشت دوازدهم

براساس مشاهدات خود، نمونه هایی از فساد و خرابی مواد غذایی را ذکر کنید و برای جلوگیری از این پدیده راه حل های خود را پیشنهاد دهید .
فساد محصولات باغی تولیدی و ایجاد سردخانه در قطب های تولیدی محصولات زراعی و باغی تهیه شور های متفاوت از جمله کلم شور، خیار شور، کرفس شور و مخلوط شور و …..

فعالیت سوم درس پنجم سلامت و بهداشت دوازدهم

مسمویت غذایی یکی از بیماریهای شایع ناشی از خوردن غذای فاسد و آلوده است. سایر بیماریهای غذازاد شایع در محل زندگی خود را شناسایی کنید .
بیماری وبا )ویبریوکلرا( – کبد چرب بیماری می نی ماتا و…….
با بررسی دلایل ابتلای افراد به بیماریهای غذازاد، برای پیشگیری از آنها راه حل پیشنهاد دهید .
رعایت بهداشت و ایمنی مواد غذایی مانند: بهداشت فردی و محیطی ، به خصوص توسط افرادی که در تهیه ، طبخ و فرآوری مواد غذایی هستند .
رعایت زنجیره سرد در نگهداری مواد غذایی تولیدی و ……

تهیه و تنظیم پاسخ فعالیت های درس پنجم سلامت و بهداشت دوازدهم : جناب آقای منصور فتاحی نژاد

برای مشاهده سایر جواب فعالیت های سلامت و بهداشت دوازدهم روی عبارت رنگی کلیک کنید.