جواب اطلاعات جمع آوری کنید صفحه 43 علوم هشتم

در این نوشته با جواب اطلاعات جمع آوری کنید صفحه 43 علوم هشتم همراه شما هستیم.

جواب اطلاعات جمع آوری کنید صفحه 43 علوم هشتم

درباره عوامل مؤثر بر پوکی استخوان و منابع غذایی دارای کلسیم و فسفر اطلاعاتی را جمع آوری، و نتایج را به صورت پرده نگار در کلاس ارائه کنید.

شیر و پنیر (لبنیات) گوشت دارای کلسیم و زرده تخم مرغ – آب گوشت – شیرو پنیر دارای فسفر هستند.
کم شدن ذخیره کلسیم وفسفر در استخوان وورزش نکردن – کم شدن پروتئین استخوان باعث ضعیف و پر حفره وسبک شدن آن می شوند و به راحتی استخوان می شکند عوامل موثر بر آن: جنسیت – ارث – استفاده از سیگار – کمبود ویتامین D – در مادران باردار وشیرده – افراد سالخورده

امتیاز شما به این مقاله

0 از 0 رای

+ارسال دیدگاه