جواب پیوند با زندگی صفحه ۱۱۷ شیمی دهم

در این نوشته با جواب پیوند با زندگی صفحه ۱۱۷ شیمی دهم همراه شما هستیم.

جواب پیوند با زندگی صفحه ۱۱۷ شیمی دهم

هنگامی که حبوبات و میوه های خشک را برای مدتی درون آب قرار می دهیم، متورم می شوند در حالی که خیار در آب شور چروکیده می گردد. آیا تاکنون اندیشیده اید که در این پدیده ها چه رخ می دهد؟

مولکول های آب خود به خود با عبور از روزنه های دیواره سلولی از محیط رقیق به محیط غلیظ می روند.

اسمز یا گذرندگی : عبور خود به خودی آب از محیط رقیق به محیط غلیظ را اسمز می گویند که در اینجا باعث چروکیدگی خیار می شود.

برای مشاهده گام به گام سایر صفحات کتاب کافیست آن را در گوگل به همراه عبارت «حالا درس» جست و جو کنید.

امتیاز شما به این مقاله

0 از 0 رای

+ارسال دیدگاه