سوالات متن درس 5 سلامت و بهداشت دوازدهم✨با جواب - حالا درس

سوالات متن درس ۵ سلامت و بهداشت دوازدهم✨با جواب

5 2

در این نوشته با سوالات متن درس ۵ سلامت و بهداشت دوازدهم همراه شما هستیم.

سوالات درس ۵ سلامت و بهداشت دوازدهم

سلامت و بهداشت درس پنجم

۱ – چرا باید بهداشت مواد غذایی را رعایت کنیم ؟

پاسخ: برای اینکه کارایی لازم برای حفظ سلامت بدن حاصل شود و از ابتلا به بیماری های مختلف مانند مسمومیت ها و بیماری های انگلی در امان بمانیم .

۲ – بیشترین آلودگی در مواد غذایی چگونه ایجاد می شود ؟

پاسخ: بر اثر بی احتیاطی در مراحل فراوری ، تولید ، نگهداری ، حمل و نقل و عرضه مواد غذایی ایجاد می شود .

۳ – اصول و موازین بهداشتی مواد غذایی را بیان کنید .

پاسخ: رعایت بهداشت فردی افراد موثر در فرایند تولید غذا / رعایت بهداشت مواد غذایی از تهیه تا مصرف / رعایت بهداشت محیط

۴ – برای افراد شاغل در مکان های تهیه ، تولید و توزیع غذا چه مواردی از اهمیت به سزایی برخوردار است ؟

پاسخ: داشتن کارت بهداشت و رعایت بهداشت فردی

۵ – برای سالم بودن غذا در مرحله طبخ و نگهداری توجه به چه نکاتی لازم است ؟

پاسخ: پختن کامل غذا / نگهداری غذا به صورت داغ یا سرد

۶ – چه زمانی پخت غذا کامل است ؟

پاسخ: زمانی که تمام قسمت های آن حداقل ۷۰ درجه سانتی گراد حرارت دیده باشد .

۷ – فساد مواد غذایی چیست ؟

پاسخ: زمانی که یک ماده غذایی از نظر رنگ ، بو ، طعم و مزه دچار تغییراتی شود و ارزش غذایی آن از بین برود یا کاهش یابد ، می گوییم ماده غذایی دچار فساد شده است .

۸ – چه عواملی سبب ایجاد فساد در مواد غذایی می شوند ؟

پاسخ: عوامل شیمیایی / عوامل بیولوژیکی / عوامل فیزیکی / عوامل مکانیکی

۹ – بیماری های ناشی از غذا را نام ببرید .

پاسخ: مسمومیت غذایی در اثر آلودگی مواد غذایی به باکتری / عفونت غذایی در اثر آلودگی مواد غذایی به سموم / بیماری های غذایی ناشی از انگل

۱۰ – پرتو دهی غذا را تعریف کنید .

پاسخ: فرایندی است شامل فراوری غذاها با امواج نامرئی انرژی که باعث از بین رفتن میکروارگانیسم ها می شود .

۱۱ – دو مورد از اصول رعایت بهداشت محیط را بنویسید .

پاسخ: تهیه آب سالم و کافی / دفع صحیح زباله و مواد دفعی

۱۲ – عوامل فیزیکی که سبب ایجاد فساد در مواد غذایی می شوند را نام ببرید .

پاسخ: نور / حرارت / رطوبت / زمان

۱۳ – ضربه در حین برداشت میوه جزء عوامل …………. فساد در مواد غذایی است .

پاسخ: فیزیکی

۱۴ – بیماری های ناشی از مصرف غذاهای آلوده را بیماری …………. می گویند .

پاسخ: غذازاد

۱۵ – در حال حاضر مهمترین مشکل بهداشتی جوامع بشری بیماری های ناشی از مصرف …………. است .

پاسخ: غذاهای آلوده

۱۶ – گوشت چرخ کرده را می توان به مدت ………… در فریزر نگهداری کرد .

پاسخ: ۳ ماه

برای مشاهده گام به گام سایر صفحات کتاب کافیست آن را در گوگل به همراه عبارت «حالا درس» جست و جو کنید.

امتیاز شما به این مقاله

5 از 8 رای

+ارسال دیدگاه

5 دیدگاه ها

  • Nazari
    Nazari

    یکی سوالات که در باره ی ضربه خوردن مواد غذایی در حین برداشت محصول هست مربوط به کدوم عوامل فساد هست جوابش میشه مکانیکی ولی پاسخ اشتباه داده

  • 🤍
    🤍

    باسلام عالی بود ممنون

  • سعید
    سعید

    خسته نباشید
    فقط سوالات متن تون تا درس پنج هست بقیه اش رو هم بگذارید تا استفاده کنیم

  • ناشناس
    ناشناس

    همه سوالات عالیه. فقط بعضی جا هاش غلط املایی داره

  • ناشناس
    ناشناس

    ضمن تشکر از اساتید محترم
    اگه بطف کنید سوالات رو تقریبا مفهومی و شبه نهایی ثبت کنین ممنون میشم