در این نوشته با جواب صفحه 86 آزمایشگاه دهم همراه شما هستیم.

جواب صفحه 86 آزمایشگاه دهم

توصیه می شود نمک یددار باید دور از نور و رطوبت و در ظرف های در بسته پلاستیکی، چوبی، سفالی و یا شیشه ای تیره رنگ نگه داری شود. همچنین هنگام پخت غذا، بهتر است نمک در انتهای پخت اضافه شود. با توجه به آزمایش، علت را توضیح دهید.

در شرایط نامناسب ترکیب یددار نمک به عنصر سمی ید تبدیل می شود

(پتاسیم یدید از پتاسیم یدات ناپایدارتر است و در حضور یون فلزات و رطوبت سریع به عنصر ید تبدیل می شود، دمای محیط، میزان رطوبت، نور، PHو فلزات در تماس با نمک، همه در میزان پایداری ترکیب یددار موثر می باشند.)