در این نوشته با جواب فعالیت 2: انفرادی صفحه 43 سلامت و بهداشت دوازدهم همراه شما هستیم.

جواب فعالیت 2: انفرادی صفحه 43 سلامت و بهداشت دوازدهم

براساس مشاهدات خود، نمونه‌هایی از فساد و خرابی مواد غذایی را ذکر کنید و برای جلوگیری از این پدیده راه حل‌های خود را پیشنهاد دهید.

1- تخم‌مرغ: پوست تخم‌مرغ دارای منافذ ریزی است که اگر در جای خشک نگهداری شود، آب آن تبخیر شده و فاسد می‌شود. برای جلوگیری از فاسد شدن از تخم‌مرغ، باید آن را در جعبهٔ کاغذی و در محل خنک نگه‌داری کنیم تا آب آن تبخیر نشود.

2- پنیر: نگهداری پنیر به هوای تازه احتیاج دارد و اگر مدت زمانی در بسته‌بندی پلاستیکی قرار گیرد روی آن کپک می‌زند. برای جلوگیری از این اتفاق پنیر را در کاغذ نازک و درون پلاستیک در باز (برای تأمین جریان هوا) داخل یخچال نگه‌داری می‌کنیم.

3- مواد غذایی: باقی‌ ماندهٔ غذا را باید سریع سرد کنیم تا باکتری‌ها درون مواد غذایی رشد نکنند. برای این کار غذای باقی مانده را در ظرفی با عمق کم قرار دهیم تا سریع سرد شود.