سوالات متن درس ۵ سلامت و بهداشت دوازدهم✨با جواب
در این نوشته با سوالات متن درس ۵ سلامت و بهداشت دوازدهم همراه شما هستیم.
سوالات درس ۵ سلامت و بهداشت دوازدهم
سلامت و بهداشت درس پنجم
۱ – چرا باید بهداشت مواد غذایی را رعایت کنیم ؟
پاسخ:
برای اینکه کارایی لازم برای حفظ سلامت بدن حاصل شود و از ابتلا به بیماری های مختلف مانند مسمومیت ها و بیماری های انگلی در امان بمانیم .
۲ – بیشترین آلودگی در مواد غذایی چگونه ایجاد می شود ؟
پاسخ:
بر اثر بی احتیاطی در مراحل فراوری ، تولید ، نگهداری ، حمل و نقل و عرضه مواد غذایی ایجاد می شود .
۳ – اصول و موازین بهداشتی مواد غذایی را بیان کنید .
پاسخ:
رعایت بهداشت فردی افراد موثر در فرایند تولید غذا / رعایت بهداشت مواد غذایی از تهیه تا مصرف / رعایت بهداشت محیط
۴ – برای افراد شاغل در مکان های تهیه ، تولید و توزیع غذا چه مواردی از اهمیت به سزایی برخوردار است ؟
پاسخ:
داشتن کارت بهداشت و رعایت بهداشت فردی
۵ – برای سالم بودن غذا در مرحله طبخ و نگهداری توجه به چه نکاتی لازم است ؟
پاسخ:
پختن کامل غذا / نگهداری غذا به صورت داغ یا سرد
۶ – چه زمانی پخت غذا کامل است ؟
پاسخ:
زمانی که تمام قسمت های آن حداقل ۷۰ درجه سانتی گراد حرارت دیده باشد .
۷ – فساد مواد غذایی چیست ؟
پاسخ:
زمانی که یک ماده غذایی از نظر رنگ ، بو ، طعم و مزه دچار تغییراتی شود و ارزش غذایی آن از بین برود یا کاهش یابد ، می گوییم ماده غذایی دچار فساد شده است .
۸ – چه عواملی سبب ایجاد فساد در مواد غذایی می شوند ؟
پاسخ:
عوامل شیمیایی / عوامل بیولوژیکی / عوامل فیزیکی / عوامل مکانیکی
۹ – بیماری های ناشی از غذا را نام ببرید .
پاسخ:
مسمومیت غذایی در اثر آلودگی مواد غذایی به باکتری / عفونت غذایی در اثر آلودگی مواد غذایی به سموم / بیماری های غذایی ناشی از انگل
۱۰ – پرتو دهی غذا را تعریف کنید .
پاسخ:
فرایندی است شامل فراوری غذاها با امواج نامرئی انرژی که باعث از بین رفتن میکروارگانیسم ها می شود .
۱۱ – دو مورد از اصول رعایت بهداشت محیط را بنویسید .
پاسخ:
تهیه آب سالم و کافی / دفع صحیح زباله و مواد دفعی
۱۲ – عوامل فیزیکی که سبب ایجاد فساد در مواد غذایی می شوند را نام ببرید .
پاسخ:
نور / حرارت / رطوبت / زمان
۱۳ – ضربه در حین برداشت میوه جزء عوامل …………. فساد در مواد غذایی است .
پاسخ:
فیزیکی
۱۴ – بیماری های ناشی از مصرف غذاهای آلوده را بیماری …………. می گویند .
پاسخ:
غذازاد
۱۵ – در حال حاضر مهمترین مشکل بهداشتی جوامع بشری بیماری های ناشی از مصرف …………. است .
پاسخ:
غذاهای آلوده
۱۶ – گوشت چرخ کرده را می توان به مدت ………… در فریزر نگهداری کرد .
پاسخ:
۳ ماه
برای مشاهده گام به گام سایر صفحات کتاب کافیست آن را در گوگل به همراه عبارت «حالا درس» جست و جو کنید.
5 دیدگاه ها
یکی سوالات که در باره ی ضربه خوردن مواد غذایی در حین برداشت محصول هست مربوط به کدوم عوامل فساد هست جوابش میشه مکانیکی ولی پاسخ اشتباه داده
باسلام عالی بود ممنون
خسته نباشید
فقط سوالات متن تون تا درس پنج هست بقیه اش رو هم بگذارید تا استفاده کنیم
همه سوالات عالیه. فقط بعضی جا هاش غلط املایی داره
ضمن تشکر از اساتید محترم
اگه بطف کنید سوالات رو تقریبا مفهومی و شبه نهایی ثبت کنین ممنون میشم