در این نوشته با جواب گفت و گو کنیم صفحه 17 علوم سوم همراه شما هستیم.

جواب گفت و گو کنیم صفحه 17 علوم سوم

با همکلاسی های خود در مورد محل و شرایط مناسب نگهداری انواع غذاها گفت و گو کنید و آن را به کلاس گزارش دهید.

بعضی از مواد غذایی هستند که می توان آن را در دمای معمولی اتاق نگهداری کرد مثل: کیک، کلوچه، کنسرو ها و … .

بعضی از مواد غذایی هستند که بایستی در یخچال نگهداری شوند مانند: شیر، دوغ، پنیر و … .

و بعضی از مواد غذایی هستند که بایستی در فریزر نگهداری شوند مانند: گوشت، مرغ، کره و … .

– چربی‌ها باید در ظرف‌هایی با در بسته نگهداری شوند.

– گوشت، ماهی، باید در جای خیلی سرد نگهداری شوند.

– تخم‌مرغ، لبنیّات، سبزی‌ها و میوه‌ها در جای خشک و خنک مانند یخچال نگهداری شوند.

– حبوبات، بیسکویت، ماکارونی، نان و برنج باید در جای خشک و خنک نگهداری شوند.

همچنین ببینید:سوالات درس ۲ علوم سوم

گام به گام سایر صفحات درس خوراکی ها علوم سوم

برچسب شده در: