جواب گفت و گو کنیم صفحه ۱۷ علوم سوم

در این نوشته با جواب گفت و گو کنیم صفحه ۱۷ علوم سوم همراه شما هستیم.

جواب گفت و گو کنیم صفحه ۱۷ علوم سوم

با همکلاسی های خود در مورد محل و شرایط مناسب نگهداری انواع غذاها گفت و گو کنید و آن را به کلاس گزارش دهید.

بعضی از مواد غذایی هستند که می توان آن را در دمای معمولی اتاق نگهداری کرد مثل: کیک، کلوچه، کنسرو ها و … .

بعضی از مواد غذایی هستند که بایستی در یخچال نگهداری شوند مانند: شیر، دوغ، پنیر و … .

و بعضی از مواد غذایی هستند که بایستی در فریزر نگهداری شوند مانند: گوشت، مرغ، کره و … .

– چربی‌ها باید در ظرف‌هایی با در بسته نگهداری شوند.

– گوشت، ماهی، باید در جای خیلی سرد نگهداری شوند.

– تخم‌مرغ، لبنیّات، سبزی‌ها و میوه‌ها در جای خشک و خنک مانند یخچال نگهداری شوند.

– حبوبات، بیسکویت، ماکارونی، نان و برنج باید در جای خشک و خنک نگهداری شوند.

همچنین ببینید:سوالات درس ۲ علوم سوم

گام به گام سایر صفحات درس خوراکی ها علوم سوم

برای مشاهده گام به گام سایر صفحات کتاب کافیست آن را در گوگل به همراه عبارت «حالا درس» جست و جو کنید.

امتیاز شما به این مقاله

0 از 0 رای

+ارسال دیدگاه