در این نوشته با جواب گفت و گو کنیم صفحه 17 علوم سوم همراه شما هستیم.
جواب گفت و گو کنیم صفحه 17 علوم سوم
با همکلاسی های خود در مورد محل و شرایط مناسب نگهداری انواع غذاها گفت و گو کنید و آن را به کلاس گزارش دهید.
بعضی از مواد غذایی هستند که می توان آن را در دمای معمولی اتاق نگهداری کرد مثل: کیک، کلوچه، کنسرو ها و … .
بعضی از مواد غذایی هستند که بایستی در یخچال نگهداری شوند مثل: شیر، دوغ، پنیر و … .
و بعضی از مواد غذایی هستند که بایستی در فریزر نگهداری شوند مثل: گوشت، مرغ، کره و … .
– چربیها باید در ظرفهایی با در بسته نگهداری شوند.
– گوشت، ماهی، باید در جای خیلی سرد نگهداری شوند.
– تخممرغ، لبنیّات، سبزیها و میوهها در جای خشک و خنک مانند یخچال نگهداری شوند.
– حبوبات، بیسکویت، ماکارونی، نان و برنج باید در جای خشک و خنک نگهداری شوند.